Dingen die je dit weekend kunt doen

Het zijn van die weken dat er niet bijster veel gebeurt. Toch kun je dit weekend genoeg leuke dingen doen qua uitgaan en zo. Vol trots presenteren wij dan ook… De Top 5 Van Week 31!

1. Alarm!

Alarm dit weekend

Het is zaterdag weer dik Alarm! in Neushoorn. De clubavond alhier begint een heuse traditie te worden en is vooral wars van pretenties. Veel klassiekertjes, beetje dansen en niet te moeilijk doen. Ideaal vermaeck voor uw zaterdagavond.

Waar: Neushoorn
Wanneer: Zaterdagavond, vanaf 23:30
Kost dat: Drie hele euro’s

2. Boppeling Beatss! x DJ Moortje

bubbpling

Het schijnt zo dat Nederland een bubbling-koning heeft. Dit is DJ Moortje en wat denk je? Die staat zaterdag gewoon even in Club Red. Lekker schudden met alles dat je hebt, doe je best.

Waar: Club Red
Wanneer: Zaterdag vanaf middernacht
Kost Dat: Vijf ekkies in de voorverkoop.

3. De poeziëbus

Poeziebus Leeuwarden

Even geen muziek? Dat kan ook gewoon in us stadsje. Op zondag kun je zo naar de Poëziebus, waar er wordt voorgedragen door Nederlandse en Belgische dichters. Sure, het moet wel je ding zijn, maar poëzie is best wel tof. Ook nog met een workshop erbij. Kun je zelf dichter worden.

Waar: Blokhuispoort
Wanneer: Zondag van 14:00 tot 17:00
Kost dat: enorm gratis

4. Zuipen in de Doelesteeg

Sluitingstijden horeca leeuwarden vrij

Dit is altijd een goed idee voor je weekend. Zelfs op dagen dat er niet veel te doen is in de stad, is er in deze steeg altijd veel bier te vinden. En andere drankjes ook. In overvloed.

Waar: Doelesteeg!
Wanneer: Dat is het mooie, wanneer jij wilt.
Kost dat: Dat kan nog we eens uit de hand lopen.

5. Prinsentuinconcert

Prinsentuinconcert op zondag

Zondag is nooit een heel erg enerverende dag. Dus kun je net zo goed lekker in de Prinsentuin hangen. Bijkomend voordel is dat er zondag gewoon een hoop zon schijnt én dat er een bandje staat te spelen.

Het Prinsentuinconcert van deze week wordt gedaan door Everyday People. Prima funk en soul, doet het prima om je kater te verdrijven.

Waar: Ja, de Prinsentuin dus.
Wanneer: zondagmiddag, 14:00
Kost dat: Helemaal niks.