Dikste villa van Leeuwarden voor een prikkie te koop

Interieur villa leeuwarden

Mocht je nog een stekkie zoeken en een studentenkamer is toch wat te sjofel, dan kun je altijd nog naar de Verlengde Schrans. Daar staat een ontiegelijk dikke villa te koop.

Let wel even op, deze casa di tutti casa is niet voor de skere studentjes die aan het einde van de stufi nog wat maand over hebben. Deze monumentale unit op Funda kost je anderhalf miljoen. Als deze maand 5.566 studenten hun basisbeurs aan je uitlenen, heb je het.

Daarmee is het bescheiden onderkomen twee ton duurder dan dit penthouse in het centrum, waarvan we eerst dachten dat het de duurste woning van de stad was. Het kon dus nóg duurder.

Even om dit soort bedragen in het juiste perspectief te zetten, met het verschil tussen deze twee enorme patserhutten zou je dit leuke Liwwadder huisje kunnen kopen. Ook leuk.

Wat je krijgt voor de monnies

villa te koop in Leeuwarden

Als je dan toch ongeveer vijftig keer een modaal jaarsalaris neerlegt wil je wel wat waar voor je geld. Dat krijg je ook. Drie vierkante kilometer aan keiharde oppervlakte om verstoppertje te spelen, bijvoorbeeld.

Je tuin zit bij die 3km2 inbegrepen en is in wezen gewoon een park. Inclusief een vijver die zo groot is, dat je er een Skûtsje in kunt laten dobberen. Zo’n tuin is nog eens wat anders dan dat grauwe balkonnetje waar jij op staat te roken.

Binnen heb je meer dan een vierkante kilometer aan woonoppervlak. In totaal niet minder dan elf kamers om in te verdwalen, waarvan er acht zijn om in te slapen. Kun je nog eens iemand uitnodigen.

Beste studentenhuis ever

Verlengde Schrans Funda

In zo’n hut moeten ook wel geweren aan de muur.

Of, en dat is ook wel tof, je maakt er een studentenhuis van. Met je eigen oprit en zelfs een torentje, zodat je je kunt voorbereiden op het Eerste Ministerschap.

Nou ja, goed. Wij dromen nog even verder. Als er nog iemand is die dit stekje voor ons wil crowd funden, dan horen we het wel. Tot die tijd blijven we nog wel even kwijlen bij de aanzicht van deze schitterende villa

Ga het gesprek aan ( comments)

Psst, hier is meer afleiding: