Danny Ghosen wederom in Leeuwarden: “Sekswerk gaat gewoon door”

In de YouTube serie Danny op Straat is Danny Ghosen wederom in Leeuwarden om een probleem aan de kaak te stellen. Ditmaal niet over drugs, maar over sekswerk tijdens de huidige coronacrisis.

Het zijn nog altijd gekke tijden. Veel beperkingen en extra regels moeten ervoor zorgen dat in ons land het aantal coronabesmettingen zoveel mogelijk binnen de perken blijft. De maatregelen zijn nodig, maar brengen ook ongezonde gevolgen met zich mee.

Genoeg mogelijkheden volgens Leeuwarder seksbaas

Weaze leeuwarden

In de video spreekt presentator Danny Gosen met Danny Sesseler, die op de Weaze in Leeuwarden kamers verhuurt aan sekswerkers. In de video noemt de huurbaas de huidige situatie wrang en oneerlijk.

Volgens de huidige planning van de overheid, mogen bordelen per 1 septembers pas weer open. In tegenstelling tot andere contactberoepen zoals de kapper, die mochten vorige week hun duren alweer openen.

De Leeuwarder exploitant ziet genoeg mogelijkheden om coronoproof de industrie legaal door te laten gaan: handjob met handschoenen, gebruik van condoom en genoeg desinfectiemiddelen. Ook een glazen wand met een gat om je lul doorheen te steken is een optie om zo min mogelijk contact te hebben volgens Danny.

De seksindustrie stop je niet.

weaze

Tot het moment dat de bordelen weer geopend mogen worden, zal de industrie volgens Danny illegaal en onverantwoord worden doorgezet. “Er is veel vraag en veel aanbod. loverboys, pooiers etc. hebben door de sluiting vrij spel. Problemen die nu ontstaat hebben grotere gevolgen voor later.”.

In de video zijn meerdere sprekers aan het woord. Ieder met hun eigen verhaal en ervaring die telkens op hetzelfde neerkomen: je kan sekswerk wel willen stoppen, maar net als met drugs, stop je de industrie niet met een verbod.