Dag van de Duurzaamheid met hapje en drankje

Dag van de Duurzaamheid Leeuwarden

We blijven vandaag even hangen in de duurzaamheid. Zojuist al het bericht dat Leeuwarden inzet op elektrisch rijden. En nu een aandacht voor de Dag van de Duurzaamheid.

De dag van de Duurzaamheid staat komende vrijdag (10 oktober) op het programma in het Green Experience Centre. Het groene warenhuis in Leeuwarden heeft in samenwerking met ROC Friese Poort, Friese Milieufederatie, Gemeente Leeuwarden en O3 Leeuwarden een evenement samengesteld om jong en oud(er) kennis te laten maken met tal van mogelijkheden om duurzaam te leven of te ondernemen.

Duurzaam smikkelen

Heerlijk lokale en verantwoorde hapjes en drankjes, een duurzame modeshow, in beweging blijven met de basketbalclinic, het kinderprogramma, meepraten in een paneldiscussie en muzikale afsluiting door niemand minder dan Piter Wilkens. Een greep uit de activiteiten wat er op de Dag van de Duurzaamheid in het Green Experience Centre te beleven is. Het volledige programma is te vinden op www.greenexperiencecentre.nl.

Het Green Experience Centre is een kenniscentrum voor iedereen die graag inspiratie wil op doen om milieubewuster te leven, en daarmee ook op eigen kosten wil en kan besparen. Het centrum richt zich op onder meer wonen, voeding en mobiliteit. Doel is om kennis te delen en om uiteindelijk Leeuwarden in 2018 in de top drie meest duurzame steden te krijgen.

Dag van de Duurzaamheid Leeuwarden 2

Ga het gesprek aan ( comments)