Conor Maynard komt naar Leeuwarden

Dik veel feest, want Conor Maynard komt op 22 juli naar Leeuwarden. Club Red heeft het voor elkaar gekregen dat de afterparty van het Amsterdamse Vestival in onze stad wordt gehouden.

De jonge Brit heeft meer dan vijf miljoen volgers op Youtube en dat is natuurlijk niet voor niks. Heerlijke covers wisselt hij af met prima hitjes als ‘Are you sure’. Die komt dus even live zijn akoestische kunsten vertonen in Club Red.

Dat doet hij niet alleen. Want een goeie party bouw je het beste samen. Je gaat ook nog wat andere gasten zien, zoals Irwan, Rico Green en zo wat. Maar jongens, CONOR MAYNARD!

Afterparty Vestival

afterparty vestival conor maynard

De bazen van Club Red hebben er dus voor gezorgd dat de after van Vestival in Leeuwarden is. Dan heb je prima connecties, waarvoor hulde.

Vestival is een van de grotere urban feestjes van Europa, dat op 22 juli in Amsterdam wordt gehouden. Traditiegetrouw komen daar heel behoorlijke namen, dus wie weet wie Conor nog meebrengt naar Liwwadden?

Hoe en wat

Nou, hoe ga je dat feestje dan zien? Goed nieuws, je hoeft niet per se naar Vestival om de Leeuwarder afterparty mee te pakken. Vanaf maandag 26 juni koop je een ticket voor vijftien euries in de voorverkoop.

Even hier klikkon voor het event op Facebook. Dan blijf je mooi op de hoogte.

Ga het gesprek aan ( comments)