Check het belangrijkste nieuws via Suksaweek op Instagram

Als immer innoverend platform kan het niet anders dan dat we ook op de nieuwste social media aanwezig zijn. TikTok en Snapchat zijn misschien nog een brug te ver, maar Instagram is helemaal ons ding. We hebben op @suksawat.058 met Suksaweek zelfs een hele eigen show.

Op onze Insta vind je eigenlijk alles dat ook op onze website staat, en een beetje meer. Sommige foto’s en video’s plaatsen we meteen op de sociale kanalen, want daarom. En je ziet er dus elke zondagmiddag een aflevering Suksaweek. Binnen een paar minuutjes nemen we even het belangrijkste nieuws van de afgelopen zeven dagen door, met op de achtergrond een greenscreen. Dan kunnen we lekker spelen met graphics en vliegende kippen. Superleuk.

Weer helemaal bij de les

Suksaweek op Instagram
Als je je ouders ziet zoenen.

Suksaweek is dus ideaal als je zelf niet zoveel online was wegens terrasweer of introweekstress. Voor je het weet ben je weer helemaal bij, bij wat er in Leeuwarden allemaal aan de hand is. Dus geef ons een volg, hamer dat hartje en commenteer in de comments als je ook eens als gast wilt aanschuiven, of zo.

Helemaal hyped en klaar om die volgknop te molesteren? Klik dan hierzo voor onze Instagram.