Broederliefde en Boef op Kingsday Outdoor

 

🇳🇱 EXPERIENCE THE FESTIVAL 🇳🇱

Regular tickets are now available 👉 www.kingsday-outdoor.nl

Event: Kingsday Outdoor 2017 | Leeuwarden Festival
Tickets: www.kingsday-outdoor.nl

Geplaatst door Kingsday Outdoor Leeuwarden op woensdag 5 april 2017

 

Koningsdag komt er weer aan en dus Kingsday Outdoor ook. Op het Oldehoofsterkerkhof zie je straks in ieder geval Broederliefde, Josylvio en Boef. 

Om tijdens Koningsdag een hard feest te vieren, hoef jij Leeuwarden niet meer uit. Kingsday Outdoor zorgt dat jij je tot middernacht heel prima vermaakt met een line-up om van te smullen.

Het festival bij de Oldehove staat elk jaar garant voor een uitstekende show en dat zal ook dit jaar niet anders zijn. Verwacht spektakel, vuurwerkjes en een paar van de heetste artiesten van dit moment.

Onder die muziekmakers staan dus Broederliefde, Boef en Josylvio. Best wel heel erg dikke namen, die je anders nauwelijks in Friesland ziet. Kingsday flikt het gewoon.

Behalve die drie publiekstrekkers, heb je dan ook nog shows van Irwan, Martin Harder en Latifah. Even als bonus, juh. En dan ben je nog maar op de helft van de line-up.

Win die kaart voor Kingsday Outdoor

Kingsday Outdoor 2018 Leeuwarden

Voor twee tientjes ben je erbij. Da’s niet gek voor zo’n dik stuk festival. Is dat nog steeds teveel voor jouw skere studentenbeursje? Niet getreurd, je matties bij Suksawat hebben nog een handvol tickets over.

Vier stuks hebben we er weten te bemachtigen. Die geven we weg. Stuur ons een berichtje in de comments van Facebook of gooi het in de Dump Je Meuk en zeg iets in de richting van ‘Doe mij twee tickets voor Kingsday Outdoor.’

Uiterlijk woensdag verdelen wij dan een voetbalveld met een groot lint in vierkanten, waar elk vierkant staat voor een naam. Daar laten we dan een ezel op los en op wiens vierkant die het eerste schijt, die wint dus een kaartje.

Of we doen gewoon een soort van grabbeltonconstructie. Misschien moeten we het ons onszelf ook niet te moeilijk maken. Enniewee, die tickets liggen hier voor je klaar.

Er zijn ook nog wat tickets beschikbaar voor echte geldjes. Die scoor je hier.

Ga het gesprek aan ( comments)