Boda Records: Friese house internationaal

Kijk, dat schiet nog eens op. Het jongste Leeuwarder label Boda Records, opgericht begin dit jaar, is lekker bezig. Na het verdienstelijk pluggen van Hyperactief op onder andere SLAM! en meer, zijn ze nu bezig met het ‘wonderkind’ Vince Michaels.

De Friese Vince’s nieuwe plaat Wrong Party wordt en werd namelijk geplugd en voorzien van een video door Boda, en dat werpt zijn vruchten wel heel snel af: websites als beat100.com (met prijs voor ‘wel written original song’), dirtymusic.nl en het gerenommeerde www.funx.nl hebben hun support toegezegd.

De plaat komt waarschijnlijk ook in de playlist van Funx. Daartussendoor is Boda ook nog bezig met het Poolse Koto Records die bijna zeker de plaat gaan uitbrengen in  Polen. Bijzonder? Nogal, want de clip staat nog maar vijf dagen online.

Deze week komen de gedrukte singles uit en gaat er flink geplugd worden in Hilversum. Boda verwacht daar een heleboel van, en wij eigenlijk ook. Hier is ‘ie, om je dinsdagavond stampend af te sluiten. Goedenavond!

Ga het gesprek aan ( comments)