BINGO!

bingoEen bingo. Ik zie dan van die dikke kleedjes op tafel voor me met bingokaartjes, veel oudere vrouwen met veel te strakke permanentjes, en dan hoor ik stiekem al Jan Smit op de radio. Maar niets is minder waar, bij die van  morgen.

Best opmerkelijk dat Bettina Wolff, beter bekend als Frau Wolff, een bingo organiseert. Bettina, die toch wel garant staat voor een goed feestje. Dan zal die bingo van haar ook wel vet zijn.

Veel tickets te winnen bij deze bingo

En dat blijkt. Waarom? Nou, onder andere omdat de prijzen best wel bruut zijn. Want nee, geen botervlootjes of extra paar zakdoeken in de prijzenpot bij deze bingo. Je kunt ontzettend veel tickets winnen voor de beste festivals en muziekavonden die er aan zitten te komen. En om je festivalzomer compleet te maken, ook nog vouchers voor vintagekleding en de kapper, voor de juiste festival-uitstraling Maar een lekker etentje kan ook nog natuurlijk.

Kortom: vet veel prijzen, vet veel kans. Maar de setting is ook tof. Met twee  gekke showmasters die aan de balletjes draaien. Bovendien wordt de boel in Neushoorn, de plaats van handeling, meteen opgenomen door studenten van D’Drive. Dat wordt dan uitgezonden op een groot scherm.

In het event kun je alle prijzen zien, en nog meer informatie die misschien handig is om te weten. Want hé, heb je nog geen plannen voor morgenavond en wil je die prijzen winnen: gaan! En op zijn tijd Bingo! roepen, als het meezit.

Ga het gesprek aan ( comments)