Biefstuk in jus – Loetje komt naar Leeuwarden

biefstuk van loetje

Zojuist gehoord in de wandelgangen, Loetje komt in november naar Leeuwarden. Dat betekent dat we ons kunnen gaan opmaken voor mooie biefstukken in jus.

De van oorsprong Amsterdamse horecatent van de heer Ludwig ‘Loetje’ Klinkhamer staat bekend om zijn biefstukken in jus. Serieus, google eens op Loetje en je vindt alleen maar hoeken vlees in een plens bruin sap.

Nu hoor je ons daar niet over klagen. Biefstuk is lekker en van een beetje fijne jus is een stuk vlees nog nooit minder geworden.

Open in het najaar

Loetje Leeuwarden open in november

Volgens de informatie op onder andere deze vacaturesite, kunnen we in november 2018 terecht bij ome Loetje. Waar dat dan is weten we nog niet, al is er voor deze toko vast wel ergens een plekje.

Buiten biefstuk kun je er vast ook wel andere dingen krijgen. Je kunt er lunchen en dineren en dan redt je het niet met slechts één gerecht op die kaart.

Maar geloof ons, het gaat om die biefstuk in jus. Wil je trouwens bij deze tent aan de slag? Ze zoeken nog afwassers, bediening en management, dus sla je slag.

UPDATE: Vanaf meerdere kanten hebben we nu gehoord dat Loetje zich vestigt tegenover het station, naast Grand Café Wouters.

Het pand zat jarenlang vol met krakers en gespuis, die het gebouw niet eerder verlieten voor ze het bijna terminaal toetakelden. Het duurt maanden om zulke schade te herstellen, dus hopelijk is november niet te vroeg.

Ga het gesprek aan ( comments)