De beste feestjes om Oud en Nieuw te vieren in Leeuwarden

oud en nieuw feestje leeuwarden

De huidige jaargang duurt nog een uurtje of dertig en dus moeten we eens gaan bepalen waar we 2018 gaan inluiden. Daarom staan hier de beste oud&nieuw feestjes op een rijtje.

De meeste feestjes beginnen pas na middernacht, dus wat je daarvoor doet moet je zelf weten. Lekker thuis oliebollen vreten en indrinken is nog steeds een goed idee.

Vorig jaar deden we dit lijstje ook en toen werd het de hele tijd aangevuld met nieuwe feestjes die we hadden gemist. Dat was leuk. Dus als in deze lijst der lijsten nu net jouw feestje mist, laat het ons dan weten.

Nacht van Neushoorn

nacht van neushoorn

Weet je eigenlijk niet zo goed waar je heen moet of wat je wilt, Neushoorn heeft je back. Drie zalen met drie feestjes, dan zit er altijd wel wat tussen.

Speciale aandacht voor de Arena, waar DIZZ hun feestje geeft. Iedereen welkom en de nadruk op jezelf kunnen zijn. Dan ga je heerlijk 2018 in.

Tickets kosten €15,- en haal je hier. Wil je meer weten over de Nacht van Neushoorn, klik dan op deze.

CLUB 21 – NYE w/ Area Forty_One, Navar and more

club 21 oud nieuw leeuwarden

Zeg je nou ’21’, of ‘Club 21′? Geen idee. Feit is wel dat deze club zich al snel onmisbaar heeft gemaakt in de Leeuwarder clubscene. Als je pas na middernacht op stap gaat, is dit een prima keuze, want het begint hier om kwart over twaalf.

Het kost een tientje en dan heb je ook wat. Vijf verschillende DJ’s en gratis champagne. Nu is die meuk natuurlijk niet te zuipen, maar het hoort er nou eenmaal bij, het kost je niks en op een gegeven moment proef je het immers niet eens meer.

Meer info over deze fijne clubavond vind je hier.

NYE x Bebida’s

bebida's NYE

Eerlijk is eerlijk, we beginnen een beetje een zwak te ontwikkelen voor Bebida’s. Of het nu is vanwege de mensen achter de bar die behalve heel gezellig zijn, ook ontiegelijk goed shotjes kunnen mixen, of omdat ze ons heel graag noemen als gever van een nooit gemaakt compliment, Bebida’s is leuk.

De populairste shotjesbar van Nederland gooit de deuren open om 0:30 en bouwt er voor maar vijf ekkies een feestje van waarbij je vast een keer of wat aan het beruchte rad mag draaien. Meer info vind je hier.

Oud & Nieuw @ Bascule

oud en nieuw in bascule

Ja, heel het Ruiterskwartier is met nieuwjaarsnacht open, dus Bascule ook. Ze beloven ons een grandioos feest. Dubbel zo duur als het feestje hierboven, dus dan mag je ook wel wat verwachten.

Let even op als je hier heen wilt, je moet van tevoren even je kaartje halen. Dat kan bij Mango, Grote Keizer en natuurlijk in Bascule zelf. Voor een tientje bist derbei en meer info is hier te vinden.

Hemingway – New Year Party 80/90/00 Music!

ny club hemingway

De beschrijving van dit feestje op Facebook is volledig in hoofdletters geschreven. Dat kan twee dingen betekenen. Of ze hebben er echt heel veel zin in, of ze zijn nu al aan de drugs.

Grapje, natuurlijk. In ‘Hemma’ hoor je deze nacht heel veel muziek die je vader nog op cassette heeft en jij zelf misschien op een cd’tje. Dan weet je wel dat het in een beetje fout gaat worden en vooral heel erg gezellig. En dat is tenslotte het belangrijkste.

Een tientje ben je kwijt voor de entree en meer info en hoofdletters zie je hier.

NYE AT RED

NYE at RED oud nieuw Leeuwarden

Vanzelfsprekend heeft RED ook een knaller van een feestje voor je klaar staan. Als een van de betere clubs van gans het land kun je immers niet achterblijven.

Met €16,95 voor een ticket zijn ze niet goedkoop, maar dan zit je wel in een net iets hoger segment. En met Dirty Berry, Don Vie en Yung R3bel heb je ook een paar hele leuke acts erbij.

Tickets koop je hier online en meer info over dit feest zie je hier.

N8W8 >> 2018

N8w8 oud en nieuw flugel

In de omschrijving van dit event staat maar één bericht met daarbij bovenstaand plaatje. Er is blijkbaar heel erg veel Flügel aanwezig en dat moet natuurlijk ook allemaal op.

Voor een skamele vijf euro drink je mee in de N8W8. Als we het goed begrijpen, kun je hier zondag al vanaf twee uur in de middag terecht. Als je dat doet en je blijft recht opstaan tot de volgende ochtend, krijg je van ons een droppakket.

Hier vind je meer info over de kracht van een nacht in de Nachtwacht.

Happy New Year by Shooters

shooters nye

Het feestje met de meest ambitieuze eindtijd vindt plaats in Shooters. Ze beloven ons meer drank, meer feest en meer shooters in 2018, waar wij geen bezwaar tegen maken.

Tickets kosten iets minder dan twaalf euro en koop je hier online. Meer informatie zie je via deze link.

Oudejaarsparty in ’t Eurocafé

Eurocafe Leeuwarden

Al dat geclub en populaire geschreeuw niks voor jou? Is de beurs krap en ben je gewoon eens op zoek naar Hollandse Gezelligheid? Dan ga jij met oud en nieuw naar de Oudejaarsparty in ’t Euro-café!

In de Grote Hoogstraat lach je je kapot om de prijzen die je betaalt voor een biertje en kun je genieten van een heuse roadshow. En je moet het ze meegeven, ook gewoon nul euro entree. Waar vind je dat nog? Alleen in het Euro-Café. Met een streepje. Hier klikkon voor meer gezellige info.

Vanzelfsprekend zijn we een paar feestjes vergeten. Moet jouw partijtje ook in deze lijst? Gooi dan je info in de Dump Je Meuk bovenaan deze pagina, geef een comment op dit artikel of stuur ons een berichtje op Facebook.

Ga het gesprek aan ( comments)