Hoera, Jamin heeft een Chocoletterbar

Chocoletter Popup Bar in Leeuwarden

Wie zoet is krijgt… letters: Jamin opent Chocoladeletter Pop-up Bar in Leeuwarden!

Maak jouw eigen customized chocoladeletter die écht bij je past! 😍 Your style, colours & toppings… 🍫 Totally you! Exclusief bij Jamin Leeuwarden t/m 6 December. Tot snel…

Geplaatst door Jamin op dinsdag 21 november 2017

Nog even last minute een Sinterklaascadeautje scoren? Dan moet je zeker even bij de Jamin langs strunen, waar je een custom chocoladeletter kunt laten bouwen.

Je kiest bij de chocoletterbar simpelweg uit een witte, pure of melkchocoladeletter en dan kan het feest beginnen. Er zijn iets van vijfentwintig toppings die je eroverheen kunt laten mieteren.

De letter kun je bijvoorbeeld laten versieren met kokos, hazelnoot en stukjes chocolade. Maar dat is vrij basic. Wat te denken van M&M’s, hele stukken Twix, of van die groene snoepkikkers? Zo kun je nog even doorgaan, tot en met de briljante unicorn sprinkle.

Chocoladewaar voor je geld

chocoletterbar jamin leeuwarden

Hier wordt kunst gemaakt

Als je de Jamin van Leeuwarden binnen komt, loop je meteen tegen de tijdelijke chocolade-unit aan. Niet te missen. Het duurt even voordat ‘ie klaar is en hij kost vijf euro, maar dan heb je ook wat. Een pracht van een letter met vijf toppings.

Ja oke, het is een beetje laat om hiermee te komen. Sinterklaas is na vanavond alweer voorbij. Toch wilden we je deze geniale chocoletterbar niet onthouden. En soms is Sinterklaas ook een paar dagen later, dus dit kan nog best.

Ga het gesprek aan ( comments)