Belangrijke studentendingen in de Studententop Leeuwarden

studententop Leeuwarden

Op 16 april, jajaja, dat is aanstaande maandag al! Wordt er in De Kanselarij een Studententop georganiseerd. Oftewel, meepraten over de belangrijke zaken in de studentenwereld.

Verschillende thema’s komen tijdens deze top der studenten aan bod.  Iedereen is welkom, dus neem je moeder, vriendlief of je leuke huisgenoot mee en bespreek samen met ons hoe we Leeuwarden voor studenten leuk kunnen houden en zelfs ietsje leuker kunnen maken! 

Huisjesmelkers

huisjesmelkers tijdens studententop

’t Is wat hoor. Eindelijk wil je op kamers in het prachtige Leeuwarden, zijn er potverdikkie geen kamers meer. Want je bent blijkbaar niet het enige studentje dat een plekkie zoekt.

Na honderd mislukte hospiteeravondjes waar je verplicht doet alsof je leuk bent en nog net voordat je overtuigd bent écht de sociale vaardigheden van een pinguïn te hebben, beslis je om dan toch maar via een makelaar wat te huren.

En guttegut, je betaalt ineens honderden euro’s aan extra kosten. Hoe kan dit? Vinden we dit leuk? En niet onbelangrijk; mag dit eigenlijk wel? Aanhuurmakelaars en bemiddelingskosten is een thema dat tijdens de studententop absoluut aan bod komt.

De nieuwe introductie

Leip! en introductieweek

Joe, feest.

Misschien ben je wel bekend met het fenomeen Keiweek. De jaarlijks terugkerende introductieweek die bij onze oosterburen in Groningen georganiseerd wordt.

Dit jaar zal er in Leeuwarden ook voor het eerst voorzichtig een soortgelijke week georganiseerd worden. Hoe vet! In de toekomst willen we dit natuurlijk uitbreiden, groter en stoerder maken.

Maar hoe zien we dat voor ons? Wat mag echt niet ontbreken tijdens deze week? En hoe zit dat met acquisitie? Deze onderwerpen zullen in twee thema’s verdeeld worden: Introductie  in de toekomst en marketing & acquisitie.

Cultuur en studenten

Studententop

Dit was 2017. Jasje-Dasje, mensen!

En last but not least, cultuur en studenten. We weten allemaal dat Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 is. Maar leeft cultuur eigenlijk wel bij studenten? Wat is er nodig om het cultuuraanbod in Leeuwarden aantrekkelijk te maken voor studenten? Heb je een vet idee? Dit is je kans om het in te brengen!

Kortom, altijd al eens mee willen praten over belangrijke zaken in het studentenwereldje? Dit is je kans! Wel effe aanmelden van te voren! Dat kan via deze link. Voor meer informatie kijk op www.ibosleeuwarden.com of stuur een mailtje naar info@ibosleeuwarden.com. Het is een nette aangelegenheid, dus jasje-dasje, ofwel TDV, is top.

Het IBOS en het Introductiebestuur organiseert voor de de Studententop alweer voor de derde keer. Om 15.30 uur trappen we af in de Kanselarij te Leeuwarden. Op maandag dus. morgen. En onthoud, bijzijn is meemaken! Tot dan! 

Ga het gesprek aan ( comments)