Bebida’s wint Nightlife Award voor populairste shotjesbar

 

POPULAIRSTE SHOTBAR VAN NEDERLAND!

WOW! Onbeschrijfelijk mensen. Nightlife Awards bedankt, maar vooral JIJ bedankt! We doen het allemaal voor onze gasten en dat harde werken wordt nu beloond. Zo, nu gaan we eerst feestvieren! ❤️

(kijk video effe HD voor goede kwaliteit)

Geplaatst door Bebida’s op dinsdag 17 oktober 2017

Bebida’s is een opperbeste bar om te feesten en om shotjes te drinken. Dat zeggen wij niet, dat zeggen de pro’s van de Nightlife Awards.

Gisteravond vond in Amsterdam de uitreiking van de Nightlife Awards plaats. Bebida’s, ook wel bekend als de leukste shotbouwer van de stad, ging er vandoor met de prijs voor populairste shotjesbar van Nederland.

“Een enorme verassing,” zegt eigenaar Wouter van Uffelen over het binnenslepen van de award, “dit hadden we echt niet verwacht.”

Naast de bar met het paarse logo op het Ruiterskwartier, vochten namelijk ook een aantal grote jongens uit grotere steden mee, wat de overwinning nog zoeter doet smaken.

“Er wordt gekeken naar hoe je bezig bent, of je een breed publiek aanspreekt en hoe je het online doet,” zegt Wouter met gepaste trots. “Dan staan we dus boven een grote speler als Chupitos.”

“En bij ons is de kwaliteit achter de bar heel hoog,” zegt Wouter. “De barmannen en -vrouwen gaan op cursus bij Bols, blijven op de hoogte en weten zo heel goed waar ze mee bezig zijn.”

Dat kunnen we wel onderschrijven. Tip van de redactie; loop Bebida’s eens binnen vóór tien uur, als er nog bijna niemand is.

Achter de bar nemen ze dan de tijd voor je en zie je het shotje van je kueze voor je neus in elkaar gegoten worden. Dan is het opeens een stuk meer dan mal wodka’tjes atten en struikelend naar buiten.

Shotjes zijn een belevenis

shotjes bij Bedbida's

Altijd lekker bij Bebida’s

“Als je bij ons komt, is het drinken van een shotje een ervaring,” zegt Wouter daarover. “Tequila dat hebben we ook, maar het wordt nog leuker als je een Creme Brule bestelt, die er als een toetje uitziet.”

“Of de Malle Babbe, met slagroom, of een shotje waarvan je tong een kwartier lang tintelt…” Wouter gaat nog even door. De boodschap is wel duidelijk, als je hier een drankje bestelt, maak je nog eens wat mee.

Over drankjes doen gesproken, gaat de stappende Liwwadder ook nog merken dat er prijzen worden gewonnen bij Bebida’s?

“Nou, we hadden dus helemaal niet verwacht dat we iets zouden winnen, en we hebben daarom ook helemaal niks geregeld,” zegt de shotjeskoning, “Maar als we zelf een beetje zijn bijgekomen, gaan we het hier in onze eigen tent absoluut nog vieren.”

Zelf kijken hoe nice de shotjes bij Bebida’s zijn? Dan moet je ‘Behind The Shots‘ absoluut even checken. In deze serie video’s leggen kundige barhelden uit hoe ze werken.

Ga het gesprek aan ( comments)