Baas Himd maakt leukste shirt over Culturele Hoofdstad

baas himd seis oere thus

Je kon er op wachten. Seis Oere Thús, dat kan ook twaalf uur later zijn. Baas Himd verwerkte dat gegeven in een machtig t-shirt. En ook een trui.

Seis Oere Thús‘, zong Nynke afgelopen weekend tijdens de opening van LF2018. Nu was de afterparty van een dusdanige kwaliteit dat de meeste bezoekers daar vast wel gehoor aan hebben gegeven.

(Ook al stond er tijdens die afterparty een constante rij voor Neushoorn en was het vrijwel onmogelijk om bij De Koperen Tuin een biertje te halen en was dat best wel kut maar daar gaat dit stukje niet over dus lees maar door)

Hoe dan ook, op zaterdagavond beginnen we pas om zes uur. Nog even een kaasouflé bij de FEBO en dan twaalf uren later naar bed. Of niet. Doortrekken kan ook. Nynke’s advies slaan we in ieder geval niet in de wind. Seis Oere Thús, baby!

Baas Himd maakt een baas hemd

baas himd seis oere thus shirt

De crea bea’s van Baas Himd denken ook op die manier. Enter een trui of t-shirt met het welbekende logo van Culturele Hoofdstad, in een uiterst brakke staat. Superleuk, wij willen ‘em.

De jongens en meisjes van Baas Himd maken al een tijdje allemachtig mooie kleding en zelf kun je ook het shirtje van je dromen laten drukken. Je kan er bijvoorbeeld ‘I <3 MILF’ op laten zetten, we roepen maar wat.

Bekijk hun vrolijke website hier en koop een sjurt. Schrik niet van de taal op de webplek. Dat is dus Fries. De tweede nationale taal van dit land. Ga dat leren, anders hoor je er niet meer bij.

Ga het gesprek aan ( comments)