Arriva heeft probleem met bevroren poep

poep in de arriva trein

Je verzint het niet. Omdat het koud is gaan de toiletten in de treinen van Arriva op slot. Poep en pies bevriest als het onder nul komt en dat is niet goed voor het spoor.

Voor wie dacht dat blaadjes op de rails het ergste is dat een trein kan overkomen, think again. De huidige vrieskou maakt de toestellen van Arriva vrijwel onbruikbaar.

Wanneer je in het noorden in zo’n fraaie rood-witte bolide je bolus eruit drukt, wordt dat hoopje bruin doorgaans opgevangen in een bak die onder de trein hangt. Daar aangekomen heeft jouw verteerde avondmaal geen graadje verwarming om zich heen. Het arme ding sterft daar van de kou.

En na het sterven van je drol, bevriest de boel, met als gevolg dat die schijtbakken aan het einde van de dag vol zitten met vastgevroren ontlasting. Shit hits the fan, of niet dus, en dat veroorzaakt een dikke storing.

Toilet op slot

Dus die zeikerds doen de deur van de WC op slot. Als je nodig moet, hou je het maar even op. Tot je op je plek van bestemming bent, of overstapt in een trein van de NS. Want die hebben wel gewoon WC’s waarin je poepjes niet bevriezen.

Want hoezo zet je dit soort treinen in, die niet bestand zijn tegen twee dagen wat graden onder de nul? Nota bene in het noorden, waar het notoir wat kouder is als in de rest van Nederland.

Onze provincie hier heet zelfs Friesland. Lees dan! FRIES – LAND. Hoe duidelijk wil je het hebben? Dikke blunder, Arriva. Dan heb je dus poep in je hoofd. Ga je schamen. Schijtzooi. Speciaal voor jullie, dit liedje.

Ga het gesprek aan ( comments)