Groene Ster gebied tijdelijk minder bereikbaar

opbouw WTTV14
Ah,  zomer. Massaal het water opzoeken dus. Een praktische mededeling: vanwege het te gekke Welcome to The Village festival is de Groene Ster tijdelijk beperkt te betreden. De opbouw van het driedaagse festival is daar namelijk flink aan het beulen. Het feest begint morgen (vrijdag 18 juli) en duurt tot en met zondag 20 juli. Naar verwachting is de hele Groene Ster vanaf 23 juli weer helemaal vrij.


Het festival bouwt rondom het grote strand in het centrum van het recreatiegebied. Daardoor is de normale ingang naar het terrein niet voor reguliere badgasten toegankelijk. De plattegrond van het festival is hier te zien. De gebieden om het festivalterrein zijn wel volledig vrij.

Welcome to The Village staat op het punt om uit te verkopen. Na het succesvolle debuut van vorig jaar (uitverkocht en gekozen tot Beste Festival van Nederland) staan dit jaar meer dan honderd acts en op het programma. Daarnaast is er een breed aanbod van (media)kunst en projecten rondom taal en duurzaamheid. De zaterdagkaarten zijn inmiddels uitverkocht, dus wees er snel bij. Alle informatie is te zien op de website.

 

Ga het gesprek aan ( comments)