058’s got talent: Stonecrobs

47825_159743240846661_265800484_n
Gisteravond was de eerste voorronde van de Music Battle 058 in Scooter’s. Van de vier deelnemende bands won Stonecrobs een plekje in de finale van de Leeuwarder bandcontest tussen de NHL en Stenden. Reden genoeg om ze een plekje te geven in de rubriek 058’s got talent!

Catchy popmuziek spatte het podium af toen Stonecrobs de avond moest openen. De nog niet opgewarmde zaal was lastig om mee te krijgen met de soms gevoelige ballads en funky tunes van de band, maar dat leek hunzelf niet zo te deren. Met veel energie, gevoel en overtuiging werden échte popliedjes gespeeld. Het beste nummer van de avond was een swingend jazzliedje, waar alleen de solo’s van de muzikanten ontbraken. Dat de band nog maar drie maanden bestaat was niet te horen: de nummers zaten goed in elkaar en werden strak gespeeld.

Op 28 maart staat Stonecrobs in Podium Asteriks. Dan spelen ze de finale van de Music Battle 058. En dat maakt de vijf euro entree van de avond al snel waard. Mocht je nog niet overtuigd zijn om te gaan: Maask komt ook.

Ga het gesprek aan ( comments)