058’s got talent: Marcel Staats

 


Ha. Deze keer in 058’s got talent: Marcel Staats. Deze bassist speelt en speelde in bands die je kent. Wat denk je van de ultieme feestband Ska3, of The Heatmachine waarmee ze bij 3FM mochten spelen en het hoofdpodium van het Befrijdingsfestival mochten trashen? Je kunt ‘m ook kennen als bassist van de jazzband Eva Laboys (gaan we meer van horen).

Er is meer. Staats is ook docent, hij componeert en produceert. Check al die video’s op zijn youtubekanaal maar eens. En vooral die laatste video maakt ons nieuwsgierig. Het is een trailer voor iets dat wel eens heel erg mooi kan worden: Calgary Woods. Mocht je dit nu allemaal niks vinden dan hebben nog een troef achter de hand.

Marcel Staats gaat namelijk afstuderen. Boeiend, zul je denken, maar het levert voor het publiek een flink feestje op. Op 13 december spelen er in Romein op zijn afstudeershow twee funk/fusionbands, gevormd rondom Staats. Afsluiter van de avond is Ska3, en je weet wat er gebeurt als Ska3 speelt. Kosten: pay what you want. En zelf bepalen wat je neerlegt voor zulke bands is een buitenkansje. Komen!

 

* De foto is gemaakt door Dani’el van den Berg.