058’s got talent: de Groeten

Schermafbeelding 2013-01-07 om 15.59.14
Nee, natuurlijk gaat de rubriek 058’s got talent niet weg.

Leeuwarden, ontmoet Sanne, Nina en Berber. Deze chicks vormen samen De Groeten. Daarmee maken ze muziektheater, van het soort dat daadwerkelijk leuk is. Afgelopen jaar gingen ze met hun voorstelling Zeikwijven&Kakmadammen maar liefst 32 theaterfestivals in NL af om op te treden. Lovende recensies alom, en terecht. De Groeten is leuk, mooi, ze maken prachtige muziek en hebben een heerlijke balans gevonden tussen humor en gevoelige onderwerpen.

De meiden willen ook deze zomer weer op tour. Daarvoor hebben nog een beetje hulp nodig. Als je ze helpt door een tientje of meer te doneren dan krijg je er zelf iets voor terug, bijvoorbeeld een VIP-plek bij een voorstelling naar keuze, een vermelding met je naam of logo op de flyer en website of zelfs je naam of logo groot op de tourbus van de dames.

Nog niet overtuigd? Ze zijn écht leuk, klik maar op het filmpje hieronder. Doneren in ruil voor een date kan vast ook, maar dat moet je zelf regelen. Filmpje gezien? Steunen via voordekunst.nl kan HIERR. Oh, en ze moeten 100% financiering halen, anders krijgen ze niks. Dubbel belangrijk dus. En.. GO!

13-13-’13 (Werktitel) from voordekunst on Vimeo.

Ga het gesprek aan ( comments)